Om Linda

LindaHälsa inifrån och ut, kropp & själ är mitt stora intresse. Jag är väldigt tacksam att få gjort det till mitt yrke, att hjälpa andra hitta sitt välmående.

Jag gick ut programmet Hälsoturism år 2007 på Swedish College of Travel and Tourism i Orsa, vilket var en kvalificerad yrkesutbildning, vars samarbetspartners bland andra är Axelsons gymnastiska institut och Kerstin Florian. Genom denna utbildning blev jag certifierad massör, spaterapeut och yogainstruktör.

Jag är certifierad genom av Branschrådet Svensk Massage och är medlem i Kroppsteraputernas Yrkesförbund har där igenom patient- och ansvarsförsäkring.

I mars 2011 gick jag en grundkurs i Koppning genom Axelsons gymnastiska institut.

Under våren 2012 läste jag medicinsk grundkurs, samt utbildade mig till instruktör i Medicinsk yoga-Mediyoga. Sedan dess har jag gått diverse förkovringskurser inom Mediyoga.

Sommaren 2017 utbildade jag mig till instruktör i Mindfullness & Mediyoga (MIMY).


 

Att tänka på innan du beställer tid

Rådgör gärna med läkare om du har problem med hjärta eller högt blodtryck.

Jag behandlar inte någon som är påverkad av alkohol eller droger.

Jag behandlar inte gravida före vecka 12.

Har du en infektion i kroppen med symtom som feber eller liknande, så är det inte bra för kroppen att att göra en behandling.

Jag har ibland svårt att svara i telefon när jag arbetar. Ringer du och inte får svar, lämna ett meddelande eller skicka ett sms så hör jag av mig vid första bästa tillfälle.